Första dagen som terapihund

Nima skötte sig utmärkt idag på hennes första jobb! Go och glad var hon och hälsade och pussades med alla! =)
Lite bilder från idag, som Anna-lena kaati fotat.













Allt för idag!

träning,cykling och besök

Igår var jag och tränade med Elza och det gick inte så bra.. Ska inte träna med henne då hon löper.. blir bara fel..
Idag har jag varit och tränat med Níma och det gick bättre än vanligt, fast hon löper! =)

Har varit och cyklat med tjejerna idag.. Med Elza runt tallvik.. jobbar på att hon ska sakta ner tempot lite och inte dra.. inte det lättaste... Med Nima har jag cyklat runt halva tallvik.. Första gången någonsin.. Så jag tänkte att jag bara tar en liten sväng.. Halva vägen har hon hoppat mot mig.. gav tillslut upp då hon insåg att det inte gav nå.. =) Då skötte hon sig jätte bra! i lagom tempo! =)

I morgon har jag och Nima våran första "jobb" dag på Brännagården. Spännande.. Ska försöka komma ihåg att ta med kameran.. Får uppdatera hur det gick!

Nya bilder på pixbox:
http://www.pixbox.se/alb_show_id1124923_page0.html



Ha det bra!


Besökshundtest

Idag har jag varit med Nima på besökshundtest, Det gick SUPER bra! Vi klarade det! Hon var hur lungn och social som helst... som vanligt! =) Så nu kommer vi besöka äldreboende runt om i komunen... Kul! =)

Dålig på att uppdatera.. Har hållit på att renovera huset, och nu har vi flyttat in. Sovit här tre nätter och det känns jätte bra! Både vi och hundarna trivs jätte bra! =)

Har varit med tjejerna och spårat och luffat i skogen mest de senaste veckorna.. tagit lite paus från lydnadsträningen då de löper båda två.. Känner att min motivation inte är den bästa heller för tillfället.. Så vi leker mest på just nu!

Ha det bra alla vänner! =)

RSS 2.0