Lydnad och bränder

I går var som en händelserik dag.kanske inte just bara för mig... utan allmänt.
Vi börjar med det roliga, Zoo och Wendie fick sitt 3:e 1:a pris och därmed sitt LP. GRATTIS! Efter det blev även Wendie äntligen zoo´s hund! KUL! GRATTIS även till Linda och Nellie till 3:e priset. Jag och Elza bangade då jag tycker att vi behöver träna mera. Här hemma har vi vårstädat gården lite... Fast det är mycket kvar ännu =( ja ja
Och så till det mindre roliga.. Jag och zoo stod ute på bron och upptäckte att det rök väldigt mycket efter vägen från grannarnas gård. Gick ut på vägen för att se om det kanske bara eldade nå och såg stora lågor upp för deras bro. så vi sprang dit. Zoo började släcka elden medans jag meddelade Ida och Gunnar. Det gick bra vi fick släckt elden, fast det hade hunnit börja brinna lite i bron... Tur att vi upptäckte det i tid!!!!  Och att det inte var senare på kvällen så alla hade gått och lagt sig.. Allt startade i en askkopp, med hjälp av lite kartonger under bron... Så SLÄCK ciggen ordentligt gott folk!!!
Årets goda gärning!

ja ja... vi hörs

Träning på klubben

Gud så skönt att vara tillbaka på klubben och träna, efter vinterns stallträning! Fast det är lerigt och blött /snöigt så njuter vi av varenda sekund! =)

Har haft Nima med mig idag. Vi har tränat lite linförighet´, inkallning och sitt stanna kvar. det sist nämnda tycker Nima är jätte jobbigt! varför ska jag sitta här alldeles själv och du står där borta (koppellängd) och får alla godisbitarna för dig själv!? ha ha...

Hon är så härlig! =) Sen har hon fått busa med Babsans Thea (spinnrockens Suntouched Susanoo) Kul hade dom..

nä nu ska jag gå och se greys.. vi hörs!

GRATTIS ELZA 3 ÅR!!!!

Min go gumma fyller 3 år idag... tänk vad tiden går fort!

Elza 10 veckor


Min första bild på Elza... 4 veckor tror jag


Elza hälsar grattis till alla hennes syskon!

socialträning

I tisdags var jag och zoo på en promenad till bränna(samhället). Hon tog Elza och jag Nima, båda flickorna uppförde sig jätte fint! så duktiga! kom på att det var första gången Nima gick över bron och det gick jätte bra. Lite läskigt när bilarna körde så nära. men då var hon snabb på att söka kontakt. Duktig tjej! Hon är så lätt att ha att göra med. ett litet nej som korrigering och hon lysnar igen! Elza var en annan femma. än mindre tessan, kommer så väl ihåg första gången vi gick över bränna bron. varje gång en bil passerade la hon sig ner och väntade tills den var förbi. det tog nog 10 ggr över bron fram och tillbaka från liggande till sittande tills hon till slut gick över. folkmöterna gick jätte bra, då hon insett att man inte får hälsa/pussa på alla man möter och ser.
ha ha. idag har vi varit på en liten skoter tripp och fikat bulla och varm chocklad! mums! Nima har blivit ganska duktig på att åka skoter. är lite läskigt i början. och Elza är inte lika mycket till att valla skotern heller..

Har nyss varit och fotat Helena och Balto till Petras projekt under hennes allmänlydnadsinstruktörs utbildning. De är så duktiga!
ja ja.. ska vänta på Petra som skulle komma glo på bilderna. sen ska jag och tjejerna ta en promenad.


jag och Elza våren-08? tror jag...

RSS 2.0