Träning Träning

Har hård träna med Elza inför tävlingen i helgen... Nu känner jag att det går riktigt bra! Bara lite dampande! =)
Har lite ångest för att behöva gå ut spåren på söndagmorgon, Tänk om det kommer en björn! Ja ja lite nojjig!

Idag fick Elza ha vilodag då vi var och tränade 2 pass igår. Nima fick följa med upp på klubben istället. Vi har tränat lite position och kontakt (super konsentrerad) och sen lite ligg/sitt stanna kvar (så duktig tjej) och även lite ingångar (går sådär).  Hon är så duktig, Är verkligen fokuserad på det hon ska göra.

En liten uppdatering iaf... =)


Nya bilder igen

har lagt upp mer bilder på pixbox...

http://www.pixbox.se/alb_show_id1064388_page0.html



Härligt med sol!

Idag har jag och flickorna varit ute hela dagen... har städat lite på gården och så... Sen gick vi ner till älven och svalkade oss! Kul tyckte Elza, lill uttern.. men Nima tyckte det var lite läskigt först.. ha ha.. bilder på min pixbox..

http://www.pixbox.se/alb_show_id1064388_page0.html


Fågel?


Sjöodjur?


magsjuka

just nu sitter jag och Charlie hemma med magsjuka... hojja.. var liggandes igår men idag mår jag bättre, gossen är fortfarande dålig. fast på bättringsvägarna.

Var och skott tränade med Nima förra veckan och det gick jätte bra! var lite små nervös efter mina Elza erfarenheter. Men det gick super bra! är så nöjd. Ska fara nå nu i veckan och prova lägga ett spår när ÄNTLIGEN snön tinat bort. Så fort jag känner mig bättre bara.. Elza kommer bli så glad då hon äntligen kommer ut i spårskogen igen! =) ja ja.. ska gå och glo på nå tv...

vi hörs...

RSS 2.0