Lördag..

Har för ovanlighetens skull varit och åkt skoter idag. For till gylgen och hälsade på Danne, Ida och kidzen var inte hemma. Dan, Alfons och Julia var med oss. ALLA ungar hann somna på skotern innan vi var hemma igen! =) Sötnosar!

Hundarna har fått ta det lungt idag. Varit ut en sväng och låtit de dampa på bakgården.  Imorgon har vi planerat en hel dag. Först en skidtur (jag och Elza), Koppelträning (Nima) ev. en utflykt (allihop). Sen till stallet och träna (Nima & Elza?) Och Zoo ville hitta på nå med hundarna då hon slutar jobbet.. Så vi får se vad det blir av våra planer!

Har sjukt ont i ryggen efter våran skotertripp idag... Ja voj voj... Bara köra mer! =)

Sitter och väntar på att Linda ska ringa så vi kan hitta på något.... (ska nog tvinga med henne på skidtur i morgon, Mohahaha!)


Knähund!



Ja ja... Vi hörs!

Varm korv boggie!

Igår var vi ut på en skoter tripp med brorsan, cilla, urban och alla kidsen. Kul var det! For till en koja och grillade korv! =)

Nima fick följa med till stallet igår. och hon var så duktig. Körde lite sitt och ligg, lite inkallningar och sitt stanna kvar. Även lite ringträning. Hon lär sig sjukt snabbt och är verkligen fokuserad fast det är en massa andra hundar och människor där! Har fattat det där med klickern... Klick = Godis!

När jag kom hem spände jag på mig skidorna och for och åkte med Elza runt tallvik. Går sådär... hon vill inte riktigt dra... heldre lunka brevid mig.. men trött var hon då vi kom hem. =)

Få se vad man ska hitta på idag... Kanske far och åker skidor en sväng och tar med Nima får hon springa brevid... fast inte så långt visseligen.. Man blir så trött när man har korta ben (Sa jag korta!? de där styltorna! ) =)


Vi hörs!

Klick!

Idag har vi tränat med klickern, Vi har varit så duktiga och lärt oss ställa oss med båda tassarna på en target (Läs: plast lock) Hon lär sig så snabbt lill bruden!


























Nästa mål är att få hon att stå kvar med tassarna på locket medans vi rör oss runt!



 
Sötis tjejerna mina!


Nä nu ska vi gå och sova!

Gonatt!



Så här sover de alltid i soffan! Mina två små bebisar! =)

Ho ho ja ja...

Sitter på jobbet och ugglar, ska ta mig en kaffe kopp och surra med tjejerna... Kanske ta och äta min billys pizza!?
Undrar vad man ska hitta på idag efter jobbet!? Ska förbi till mamma, hon fyller år idag! GRATTIS mamma!

Ska ta och träna lite med dogsen också... nå enklare med Elza för hon har noll koncentrerings förmåga då hon löper! Ha ha! Kanske en skidtur! =) Försöka få henne att gå FRAMFÖR mig och inte fot med mig (då passar det att ha ett perfekt fotgående, typiskt! )  Lilla Nima ska vi träna lite koppel!!! Nog för att hon är duktig, med måste träna på att gå fint och stå stilla lite... Ska nämligen ställa henne i Jokkmokk den 14 Februari! Spännande!

Nu måstre jag gå och göra nå...

Vi hörs!

Söndag = Ångest

Nä hojjaligen... I morgon börjar jag jobba... Har fått ett två veckors vikariat. Har inte jobbat sen den 2:a januari.. så är väl på tiden att jag makar mitt feta arsle ur soffan!

Johan har tvingat mig att träna igår.. massa sittups och liknande så mitt vältränade jag har träningsvärk idag! Har ont i röv musklerna från våran skidtur från nybyn igår! inte är det lätt! =)

Idag har Johan väckt mig vid 09.00, Då har vi lämnat Charlie hos farmor och åkt hem och gjort oss klara och väntat på David och Polly.  Johan och David kört motorcykel och Polly har åkt skoter med mig. For på en trevlig liten tripp... Jag och Polly är GRYMT imponerade att vi lyckades göra upp eld! Helt själva! =)

Ikväll har Maski, Nisse, Anton, Jessica och lilla Joline varit och Buzzat med oss! (Tack cilla för lånet!) Kul var det... Fick avbryta mitt i då jag skulle till stallet med lill Nima och träna.
Hon har varit sååå duktig! Haft lite ringträning och kontaktövningar. Börjat klicka in henne och hon hajjar på en gång! Duktig kikka! Var jätte kul med alla hundar och folk där! Ville hälsa på ALLA! Bäst var nog att få busa lite med Babsans lilla Thea. Lika barn leka bäst! =)

Vi hörs...

Still Counting....

Sitter och lyssnar på världens bästa låt för tillfället! =) Volbeat- still counting! Den är så jävla bra!

Jag och Johan har sett en film, Iron man. Den var faktiskt jätte bra! Tryckt i oss massa skit, Chocklad, ostbågar osv. fast åt ju faktiskt några vindruvor på det! =)

Har varit på styrelsemöte i dag med Överkalix BHK. Längtar tills årsmötet, och den omtalade smörgåstårtan! =P

På söndag blir det Nima som får komma på stallet träningen, Har äntligen fått sin andra spruta. De har inte haft så gott om tider hos veterinären nu över jul, och sjuka veterinärer. Elza får stanna hemma på söndag, Hon har börjat löpa och det brukar inte vara så kul att träna med henne då. så hon får paus från seriös träning.

Har även hunnit vara på arbetsförmedlingen idag... men där får man ju inte höra nå nytt ändå...

Nä ska gå och snoka runt på internet nu....

Vi hörs!

Skoter tur

Just nu sitter jag och väntar på att Linda ska komma. Tänkte ta en tur med skotern innan Charlie ska hem från dagis. Kanske fara förbi till Zoo och ta en kaffekopp... om hon går att väcka!
Ska tvinga Cilla hjälpa mig fixa till bloggen nå senare..

Vi hörs...

Välkommen till min nya blogg!

Tänkte försöka mig på en sådan här blogg...

RSS 2.0