Söndag = Ångest

Nä hojjaligen... I morgon börjar jag jobba... Har fått ett två veckors vikariat. Har inte jobbat sen den 2:a januari.. så är väl på tiden att jag makar mitt feta arsle ur soffan!

Johan har tvingat mig att träna igår.. massa sittups och liknande så mitt vältränade jag har träningsvärk idag! Har ont i röv musklerna från våran skidtur från nybyn igår! inte är det lätt! =)

Idag har Johan väckt mig vid 09.00, Då har vi lämnat Charlie hos farmor och åkt hem och gjort oss klara och väntat på David och Polly.  Johan och David kört motorcykel och Polly har åkt skoter med mig. For på en trevlig liten tripp... Jag och Polly är GRYMT imponerade att vi lyckades göra upp eld! Helt själva! =)

Ikväll har Maski, Nisse, Anton, Jessica och lilla Joline varit och Buzzat med oss! (Tack cilla för lånet!) Kul var det... Fick avbryta mitt i då jag skulle till stallet med lill Nima och träna.
Hon har varit sååå duktig! Haft lite ringträning och kontaktövningar. Börjat klicka in henne och hon hajjar på en gång! Duktig kikka! Var jätte kul med alla hundar och folk där! Ville hälsa på ALLA! Bäst var nog att få busa lite med Babsans lilla Thea. Lika barn leka bäst! =)

Vi hörs...

Kommentarer
Postat av: maski

fan vad fint!

2009-01-18 @ 23:19:09
URL: http://maski.blogg.se/
Postat av: IdaA

Jätte tjusig vart den ju :)....

2009-01-20 @ 10:41:40
URL: http://idaand.blogg.se/
Postat av: Petra

Välkommen till den "riktiga" blogg världen :)Var har du fått jobb??

2009-01-20 @ 11:55:42
URL: http://phira.blogg.se/
Postat av: Barbamamman

Ja ha! nu har man en till blogg att läsa, och det här är nog den finaste bloggen jag har sett. :)

2009-01-20 @ 21:01:29
URL: http://jebas.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0